Un minor din localitatea Somova a fost bătut de către un localnic din cauza unui dovleac

Spitalul Județean de Urgență Tulcea. FOTO Cătălin Schipor

Polițiștii din localitatea Somova au deschis un dosar de cercetare penală pe numele unui bărbat din localitate, care ar fi bătut un minor.

Agresiunea s-a petrecut în seara de 27 octombrie, în jurul orei 19.00. Potrivit martorilor, un localnic, un bărbat de 47 de ani l-ar fi bătut pe un băiat 10 ani care se juca cu un dovleac, de față cu alți minori. Se pare că agresorul ar fi aplicat lovituri cu picioarele victimei, dar și cu dovleacul în cap.

Victima a fost transportat la Spitalul Județean Tulcea, unde a rămas internat sub supraveghere medicală.

Polițiștii au deschis un dosar de cercetare penală pentru lovituri sau alte violențe.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*