Un mic traficant de țigări a picat într-un filtru al polițiștilor tulceni

Țigările au fost confiscate de poliție. FOTO IPJ Tulcea

În cadrul unei acțiuni realizată în scopul prevenirii infracțiunilor din mediul rural desfășurate de polițiștii din cadrul Poliției Orașului Măcin împreună cu cei ai Secției de Poliție Rurală nr. 2 Măcin a fost identificat un șofer beat care se ocupa și cu contrabanda cu țigări.

Polițiștii au oprit pe raza localității I.C. Brătianu, un autoturism condus de un bărbat de 54 ani din localitatea Galați. În urma verificărilor s-a stabilit că acesta conducea un auto având o concentrație de 0,84 mg/l alcool pur în aerul expirat. De asemenea, în autoturism au fost identificate 12800 țigarete, fără taxă de timbru.

Pe numele acestuia a fost întocmit dosar penal pentru contrabandă și conducerea unui auto de către o persoană aflată sub influența băuturilor alcoolice.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*