Un individ violent, care și-a agresat concubina și copilul, a fost prins de către jandarmi tulceni

Jandarmii din cadrul IJJ Tulcea. FOTO Cătălin SCHIPOR

În cursul zilei de miercuri, 30 octombrie,  o femeie a apelat numărul unic de urgență 112, reclamând faptul că a fost agresată fizic de către un bărbat.

O patrulă de jandarmerie s-a deplasat imediat la fața locului unde , din declarațiile femeii, s-a constatat faptul că atât ea, cât şi copilul acesteia au fost agresați de către fostul concubin.

În urma verificărilor efectuate, persoana în cauză a fost identificată pe strada Isaccei în direcția indicată de către persoana vătămată şi condusă la sediul IPJ Tulcea, pentru stabilirea situației de fapt.

Cu ocazia verificărilor, a rezultat faptul că fostul concubin al femeii agresate i-a adus atât acesteia cât şi copiilor amenințări cu acte de violență.

Jandarmii au întocmit actele de sesizare privind săvârșirea infracțiunilor de „Loviri sau alte violenţe”, respectiv „Amenințare”, conform Art. 193 şi Art. 206 Cod Penal.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*