Un individ din I.C. Brătianu a fost prins la volanul unei mașini cu o alcoolemie record

Testarea cu etilotestul. FOTO Ilustrativ TLnews.ro

Doi indivizi au pus în pericol circulația pe drumurile publice după ce au ieșit pe șosele la volanul unor mașini deși se aflau în stare avansată de ebrietate. Unul dintre ei a dat peste cap etilotestul polițiștilor, valoarea înregistrată de acesta fiind una foarte mare. 

Polițiștii din cadrul Postului de Poliție Jijila au depistat în cursul zilei de 9 mai un bărbat din comuna Văcăreni în timp ce conducea un auto, pe raza localității Garvăn, fiind sub influența băuturilor alcoolice, cu o concentrație de 0,86 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Un alt individ, aproape de comă alcoolică a fost depistat de către polițiștii din cadrul Postului de Poliție I. C. Brătianu în data de 10 mai. Bărbatul, în vârstă de 29 de ani, din comuna I. C. Brătianu, județul Tulcea, a fost tras pe dreapta pe raza localității sus amintite. În urma verificărilor, polițiștii au stabilit că acesta nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule și se afla și sub influența băuturilor alcoolice. Testarea cu etilotestul a indicat cu o concentrație de 1,66 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În ambele cauze, polițiștii tulceni au întocmit dosare de cercetare penală.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*