Un individ de 18 ani din comuna Ciucurova a violat o bătrână de 76 de ani

Suspect cu cătușe. FOTO Keith Allison

Are doar 18 ani și a ajuns în spatele gratiilor după ce a violat o consăteană, o bătrână în vârstă de 76 de ani. Timp de mai multe luni de zile a reușit să rămână neidentificat, dar în cele din urmă polițiștii au pus mâna pe el.

Fapta a fost comisă, potrivit reprezentanților IPJ Tulcea, în data de 15 aprilie, când, o persoană necunoscută pătruns fără drept în locuința unei femei de 76 de ani, din comuna Ciucurova, județul Tulcea, cu care ar fi intreținut raporturi sexuale fără consimțământul acesteia.

Fapta a fost reclamată la poliție, fiind deschis un dosar de cercetare penală pentru infracțiunea de viol. În urma cercetărilor, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, au identificat un tânăr, în vârstă de 18 ani, bănuit de comiterea faptelor.

Pe 10 octombrie a.c., polițiștii tulceni l-au reținut pe bază de ordonanță pentru 24 de ore, pe tânăr, urmând să fie prezentat Judecătoriei Babadag, cu propunere de arestare preventivă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*