Un individ bănuit de săvârșirea unor furturi din locuințe a fost reținut de polițiștii tulceni

Sediul IPJ Tulcea. FOTO Adrian Boioglu
Sediul IPJ Tulcea. FOTO Adrian Boioglu

În urma cercetărilor în cazul săvârșirii a două infracțiuni de furt din locuințe, polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale al Poliției Municipiului Tulcea au identificat un tânăr, în vârstă de 24 de ani, din comuna Mihail Kogălniceanu, bănuit de comiterea faptelor.

Potrivit anchetatorilor, în nopțile de 1 spre 2 iulie și 7 spre 8 iulie, bărbatul în cauză ar fi pătruns în două locuințe din municipiul Tulcea, situate la parterul blocurilor, de unde ar fi sustras mai multe obiecte electronice.

Bunurile au fost recuperate în totalitate și predate persoanelor vătămate.

La data de 9 iulie, polițiștii tulceni l-au reținut pe tânăr pentru o perioadă de 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Tulcea, urmând să fie prezentat Judecătoriei Tulcea cu propunere de arestare preventivă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*