Un individ bănuit de săvârșirea unei infracțiuni de tâlhărie a fost reținut de polițiștii tulceni

Suspect cu cătușe. FOTO Keith Allison

Un individ prins la furat dintr-o locuință din comuna Topolog a atacat-o pe proprietara casei care l-a surprins în flagrant pentru a-și asigura fuga. Chiar și așa a fost prins la scurt timp de către polițiști. 

Fapta a fost comisă în data de 6 spre 7 iunie o persoană necunoscută a încercat să sustragă mai multe bunuri din locuința unei femei, de 27 de ani, din comuna Topolog, județul Tulcea. În urma verificărilor, polițiștii au stabilit faptul că autorul ar fi fost surprins în timp ce sustrăgea bunuri din locuință și, pentru a-și asigura scăparea, ar fi lovit persoana vătămată în zona capului, după care a fugit.

Victima a fost transportată la Spitalul Județean Tulcea unde a primit îngrijiri medicale.

Pe parcursul anchetei, polițiștii tulceni l-au identificat pe autor, în persoana unui tânăr de 18 ani, din comuna Topolog, care ar fi sustras din locuință, un telefon mobil și suma de 200 de lei. Acesta a fost prins și audiat, iar în cursul zilei de 10 iunie a fost reținut pentru o perioadă de 24 de ore, urmând ca la data de 11 iunie să fie prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*