Urmărire ca-n filme la Jurilovca. Un individ a fugit cu mașina de un echipaj de Poliție, a omorât un cal și s-a rănit grav după ce a intrat într-un stâlp

Mai multe echipaje medicale au intervenit la accident. FOTO SAJ Tulcea

Un individ a ajuns în stare gravă la spital după ce a încercat să scape de un echipaj de poliție care a încercat să îl oprească în trafic, iar mașina pe care o conducea a scăpat de sub control și a omorât un cal înainte de a lovi un stâlp și un gard.

Accidentul a avut loc în noaptea de 4 spre 5 august când, un echipaj de poliție a făcut semn să oprească unui autoturism neînmatriculat pe DJ 222, între localitățile Jurilovca și Vișina. Șoferul, în loc să tragă pe dreapta, a accelerat încercând să scape de polițiștii care porniseră în urmărire. După aproximativ 2,5 km a acroșat un cal aflat pe partea carosabilă, a pierdut controlul asupra autoturismului și s-a răsturnat, intrând în coliziune cu un stâlp și un gard.

În urma accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto și a patru pasageri din autoturism.
Conducătorul auto deținea permis de conducere.

În continuare se efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor circumstanțelor producerii accidentului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*