Un incendiu de vegetație uscată s-a extins la o locuință și mai multe gospodării din Mahmudia

Un incendiu de vegetație uscată s-a extins la o locuință și mai multe gospodării din Mahmudia. FOTO ISU Tulcea

Pompierii tulceni intervin în după-amiază zilei de miercuri, 27 iulie, pentru a stinge un incendiu de vegetație uscată ce s-a extins la o locuință și mai multe gospodării din Mahmudia.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Delta” al județului Tulcea, dispeceratul instituției a fost anunțat prin apel la 112 că arde vegetație uscată în apropierea localității Mahmudia. Datorită vântului puternic și a vegetației uscate care a întreținut arderea focului s-a extins cu repeziciune la mai multe gospodării aflate în proximitatea acestuia.

„În acest moment la Mahmudia se intervine cu trei autospeciale de stingere din cadrul detașamentului de pompieri Tulcea, iar în sprijin se află și serviciul voluntar pentru Situații de Urgență Mahmudia. Misiunea în acest moment este în dinamică. Se intervine pentru lichidarea incendiului care se manifestă la o locuință și la alte trei gospodarii, la curți și anexe”, au transmis reprezentanții ISU Tulcea.

Aceștia au mai precizat că nu au fost înregistrate victime. La ora transmiterii acestei știri incendiul a fost lichidat, dar se lucrează pentru stingerea tuturor focarelor ce se pot reaprinde din cauza vântului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*