Un incendiu de vegetație s-a extins până în apropiere de casele din localitatea Visterna

Pompierii au reușit să limiteze pagubele provocate de incendiu. FOTO ISU Delta Tulcea

În timp ce asigurau buna desfășurare a Festivalului Borșului de pește din localitatea Jurilovca, pompierii din cadrul Stației de Babadag a ISU Delta au fost solicitați să intervină pentru limitarea efectelor unui incendiu de lizieră din zona localității Visterna.

Incendiul se manifesta pe o suprafață de aproximativ 2500 mp de lizieră și 5000 mp de vegetație uscată, mai multe case fiind în pericol.

La fața locului au fost trimise două autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autospecială de muncă operativă, 11 pompieri, cărora li s-au alăturat o autospecială de stingere și 3 pompieri voluntari din cadrul SVSU Sarichioi și 6 lucrători din cadrul Ocolului Silvic.

După aproximativ 2 ore, pompierii au lichidat incendiul, înainte ca flăcările să se extindă la case. Aceștia au stabilit că cel mai probabil, cauza producerii incendiului a fost foc deschis în spații deschise.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*