Un incendiu a distrus un teren de 2 hectare, în mare parte plantat cu viță de vie

Pompierii au intervenit pentru limitarea efectelor unor incendii de vegetatie uscata. FOTO ISU Delta Tulcea

În seara de sâmbătă, 14 aprilie, în jurul orei 20.00, un incendiu a izbucnit pe un câmp, la ieșirea din localitatea Mineri spre Somova. La fața locului au fost trimise mai multe echipaje de pompieri.

La locul izbucnirii incendiului au fost trimise de la Detașamentul Tulcea al ISU Delta, trei autospeciale de stingere cu apă și spumă.

Ajunși la fața locului, pompierii au găsit o zonă de aproximativ două hectare de vegetație uscată și vie în flăcări. După aproximativ o oră, pompierii au reușit să lichideze incendiul. S-a stabilit că cel mi probabil, cauza probabilă a fost lucrul cu focul deschis în spatii deschise.

Este posibil ca cineva să fi încercat o igienizare a terenului în cauză, prin aprinderea resturilor și a gunoiului, dar focul a fost scăpat de sub control.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*