Un elev de 17 ani de la Liceul Teoretic „Grigore Moisil” din Tulcea, președinte al Consiliului Județean Tulcea pentru o zi

Alexandru Carp, președinte al Consiliului Județean Tulcea pentru o zi, FOTO: CJ Tulcea

Alexandru Carp, un elev de 17 ani de la Liceul Teoretic “Grigore Moisil” din Tulcea, a fost desemnat președinte pentru o zi în cadrul unei competiții organizate de Fundația Județeană pentru Tineret, cu ocazia Zilei Naționale a Tineretului. În total, nouă tineri tulceni s-au înscris în competiție.

Președinte pentru o zi a fost desemnat, astfel, Alexandru Carp, elev al specializării Filologie – Liceul Teoretic „Grigore Moisil“ din municipiul Tulcea. În vârstă de 17 ani, Alexandru Carp a pășit încă de la prima oră pe holurile Consiliului Județean Tulcea, decis să afle tot ce presupune activitatea de coordonare a instituției ce reprezintă administrația publică la nivel județean.

Astfel, noul „președinte“ a discutat cu reprezentanții ai Executivului județean, inclusiv cu președintele Consiliului Județean Tulcea, Horia Teodorescu, cu administratorul public al județului, Dumitru Mergeani, dar și cu vicepreședinții în funcție, Mihai Huleni și Victor Tarhon.

De asemenea, de la reprezentanții Direcției Economice a aflat cum este gestionat bugetul județean, iar de la cei ai Direcției de Investiții a aflat detalii despre cele mai importante proiecte derulate la momentul actual de Consiliul Județean  Tulcea.

În plus, în timpul programului, noul președinte a discutat cu arhitectul șef al județului, Cristian Ionescu Preotu.

Vizita de lucru a continuat cu discuții cu reprezentanții Centrului Național de Informare și Promovare Turistică, dar și cu participarea la evenimentele organizate la nivelul Bibliotecii Județene „Panait Cerna“, instituție subordonată Consiliului Județean Tulcea.

Ziua s-a încheiat cu o vizită pe șantierele în lucru din municipiul Tulcea: port-faleză, respectiv Sala Polivalentă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*