Un elev de 13 ani din Babadag l-a înjunghiat pe un coleg în vârstă de 12 ani. Victima a ajuns la Spitalul Județean Tulcea

Spitalul Județean Tulcea. FOTO CJ Tulcea

Un elev de 13 ani din Babadag l-a înjunghiat pe un coleg în vârstă de 12 ani, iar victima a ajuns la Spitalul Județean Tulcea pentru îngrijiri medicale.

La data de 17 martie, polițiștii tulceni au fost sesizați cu privire la faptul că, la intersecția străzilor Cabanei cu Plevnei din Orașul Babadag, are loc o altercație între 2 minori de 12 și 13 ani, colegi la aceeași școală.

Din primele verificări, a reieșit faptul că, în urma unui conflict spontan, minorul de 13 ani din Babadag, l-ar fi înțepat cu un obiect ascuțit pe colegul său de 12 ani, în zona abdomenului și a femurului stâng, ultetior acesta fiind transportat la Spitalul Județean Tulcea pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ,,loviri sau alte violențe”.

În continuare se efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor cauzelor și împrejurărilor producerii incidentului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*