Un echipaj ARSVOM a intervenit în zona Sfântu Gheorghe pentru căutarea unui marinar căzut de la bordul unei nave din Ucraina

Navă ARSVOM. FOTO ARSVOM

Un  Agenției Române de Salvare a Vieții Omenești pe Mare (ARSVOM) a intervenit astăzi în Sfântu Gheorghe pentru căutarea unui marinar căzut de la bordul unei nave din Ucraina.

Centrul Maritim de Coordonare (MRCC) a solicitat intervenția Agenției Române de Salvare a Vieții Omenești pe Mare (ARSVOM) pentru a efectua o misiune de căutare și salvare, la aproximativ o milă marină de Sfântul Gheorghe.

“Echipajul navei NAFTERUDOVOZ-45M, sub pavilion Ucraina, anunță că a avut loc un incident MOB, o persoană a căzut peste bord.

În locul indicat de MRCC s-a deplasat nava SAR APOLLO, din cadrul ARSVOM, fiind declarată coordonator operațiuni de căutare la fața locului, dar și o ambarcațiune MAI. Acestea au început operațiunea de căutare” – ARSVOM.

În cursul serii operațiunea de căutare a fost oprită.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*