Un depozit din Tulcea a fost incendiat, după ce paznicul a scăpat un foc de sub control

Pompierii au reușit lichidarea incendiului și limitarea pagubelor. FOTO ISU Delta Tulcea

Salvatorii Detașamentului de pompieri Tulcea ai ISU Delta au fost solicitați în seara de 4 noiembrie să intervină pentru limitarea efectelor unui incendiu care se manifestă în incinta unui operator economic.

La locul solicitării a fost trimiși zece pompieri intervin cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă pentru stingerea incendiului. Salvatorii au constatat că flăcările au cuprins aproximativ două tone de deșeuri de mase plastice și aproximativ 30% dintr-o autoutilitară.

După mai bine de o oră, incendiul a fost lichidat. Cauza probabilă producerii incendiului a fost stabilită de către pompieri ca fiind foc deschis în spații deschise.

Se pare că paznicul a vrut să pregătească mâncare pentru câini și a scăpat focul de sub control.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*