Un copil de 3 ani a fost găsit mort în Dunăre. El dispăruse dintr-un magazin din Mahmudia

Sediul IPJ Tulcea. FOTO Adrian Boioglu
Sediul IPJ Tulcea. FOTO Adrian Boioglu

Un copil de 3 ani a fost găsit mort în Dunăre, după ce dispăruse dintr-un magazin din Mahmudia.

Polițiștii din cadrul Postului de Poliție Mahmudia au fost sesizați, în seara de 13 august, cu privire la dispariția unui minor, in vârsta de 3 ani, dintr-un magazin din localitatea Mahmudia.0

“În urma sesizării, a fost constituită o echipă operativă cu lucrători ai Serviciului de Investigatii Criminale, Secția 1 Poliție Rurală Tulcea și Postul de Poliție Mahmudia, care au efectuat activități de căutare, în vederea găsirii minorului, cu sprijinul salvatorilor ISU.

În cursul zilei de 14 august 2023, în continuarea activităților specifice de căutare efectuate de IPJ Tulcea cu sprijinul echipei de scafandri din cadrul ISU Tulcea și ISU Brăila, a fost identificat corpului minorului, în apele fluviului Dunărea, Brațul Sfântul Gheorghe, la o distanță de aproximativ 30 de metri în aval față de locul unde a fost văzut ultima dată.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”, a informat IPJ Tulcea.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*