Un copac pus la pământ de vântul puternic a lovit un microbuz, pe DN 22

Un copac pus la pământ de vântul puternic a lovit un microbuz, pe DN 22. FOTO: ISU Tulcea

Un microbuz ce se deplasa miercuri, 18 ianuarie, pe DN 22, în zona Pădurii Babadag și în care se aflau două persoane a fost lovit de un copac pus la pământ de vântul puternic.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Delta” al județului Tulcea, în urma manifestării fenomenelor meteorologice prognozate de Administrația Națională de Meteorologie, un echipaj format din cinci subofițeri din cadrul  Stației de Pompieri Babadag, a intervenit miercuri, 18 ianuarie, în jurul orei 15.00, pentru degajarea unui copac căzut, care bloca partea carosabilă a drumului european E87, în zona Pădurii Babadag.

„În cădere, copacul a surprins un microbuz în care se aflau două persoane, producând o avarie la bara din față a autoturismului. Din fericire, nu au fost înregistrate victime”, au precizat reprezentanții ISU Tulcea.

La acest moment, circulația a fost reluată.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*