Un constănțean bănuit de furtul unei ambarcațiuni a fost identificat de polițiștii tulceni

Sediul IPJ Tulcea. FOTO Adrian Boioglu
Sediul IPJ Tulcea. FOTO Adrian Boioglu

În cursul zilei de 30 septembrie, polițiștii Postului de Poliție Baia au fost sesizați de către un bărbat de 51 de ani, din localitatea Baia, județul Tulcea despre furtul unei ambarcațiuni de pe lacul Caraburum, în cursul lunii septembrie 2019.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au identificat, la data de 1 octombrie, un bărbat, în vârstă de 44 de ani, din localitatea Sinoe, județul Constanța, bănuit de comiterea faptei. Ambarcațiunea a fost identificată și predată persoanei vătămate.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*