Un căruțaș implicat într-un accident în Măcin avea o alcoolemie record

Căruțașul era aproape în comă alcoolică. FOTO IPJ Tulcea

Polițiștii din Măcin care au intervenit la un accident rutier înregistrat între o căruță și un autoturism, au fost șocați de valoarea înregistrată de etilotest după testarea căruțașului: 1.65 mg/l alcool pur în aerul expirat, ceea ce în sânge este dublu, adică, o alcoolemie de peste 3 la mie.

În seara zilei de 24 decembrie, un bărbat în vârstă de 52 de ani, din localitatea Garvăn, județul Tulcea, în timp ce conducea un autoturism pe raza localității Măcin, județul Tulcea, a intrat în coliziune cu un atelaj hipo condus de un bărbat în vârstă de 48 de ani, din localitatea Măcin, care circula pe mijlocul părții carosabile, din sens opus.

În urma accidentului a rezultat rănirea bărbatului în vârstă de 48 ani.

Conducătorul auto deținea permis de conducere și nu se afla sub influența băuturilor, iar conducătorul atelajului hipo se afla sub influența băuturilor alcoolice, având concentrația de 1.65 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Cercetările continuă pentru lămurirea tuturor circumstanțelor producerii accidentului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*