Un braconier, care a omorât un mistreț în Rezervația Parcul Național Munții Măcinului, a fost prins de polițiști

Un braconier ce a vânat un porc mistreț a fost prins în localitatea Greci. FOTO TLnews.ro

Polițiștii din Tulcea au depistat în zona Rezervației Parcului Național Munții Măcinului un bărbat din comuna Greci, care ar fi vânat un porc mistreț. Fapta a fost depistată în data de 6 martie, când polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase împreună cu polițiștii Postului de Poliție Greci au desfășurat acțiuni în zona fondului forestier Greci, Rezervația Parcului Național Munții Măcinului, pentru prevenirea și combaterea braconajului cinegetic.

În cadrul acțiunii, polițiștii au depistat în zona Rezervației Parcului Național Munții Măcinului un exemplar de porc mistreț vânat. În urma cercetărilor, polițiștii au identificat în zona protejată un bărbat de 36 de ani, din comuna Greci, județul Tulcea, care ar fi vânat un porc mistreț în greutate de circa 120 kg, în valoare de 1.000 de euro.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de braconaj, faptă prevăzută și pedepsită de art.42 din Legea nr.407/2006, pivind Legea vânătorii și a protecției fondului cinegetic. Cercetările continuă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*