Un bolnav psihic din Sarichioi și-a omorât mama aplicându-i mai multe lovituri cu o toporișcă în cap

Suspect cu cătușe. FOTO Keith Allison

Un barbat, bolnav psihic, într-un acces de furie și-a atacat mama. A lovit-o cu pumnii și picioarele, apoi a pus mâna pe o toporișcă și i-a zdrobit capul cu mai multe lovituri.

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalului Tulcea au stabilit că în noaptea de 3 spre 4 noiembrie, M.A. de 31 de anj a exercitat violențe fizice, inclusiv cu o toporișcă, asupra mamei sale M.A., în vârstă de 67 de ani, la locuința lor din comuna Sarichioi. Batrana a suferit multiple plăgi tăiate la nivelul capului care au condus la deces..,

În cursul zilei de 5 noiembrie, autorul faptei de omor a fost internat nevoluntar la Secția de Psihiatrie a Spitalului Județean de Urgență Tulcea la solicitarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Tulcea, în baza dispozițiilor legale prevăzute în Legea sănătăți mintale nr. 487/2002, datorită antecedentelor sale medicale de natură psihică.

Pe 6 noiembrie, Parchetul de pe lângă Tribunalul Tulcea a propus judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Tulcea, luarea față de suspectul M.A., a măsurii internării medicale într-o unitate specializată de asistență medicală, propunerea fiind admisă la data de 8 noiembrie.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*