Un bătrân de 75 de ani a murit înecat în lacul Ciuperca din Tulcea

Un bătrân de 75 de ani a murit înecat în lacul Ciuperca. FOTO ISU Tulcea

Salvatorii Detașamentului de Pompieri Tulcea au fost solicitați să intervină, în seara zilei de sâmbătă, 4 decembrie, în jurul orei 18.00, pentru scoaterea unei persoane căzută în Lacul Ciuperca din municipiul Tulcea.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Delta” al județului Tulcea, la fața locului s-au deplasat nouă subofițeri cu o autospecială de stingere și o ambulanță SMURD, precum și două ambulanțe din cadrul Serviciului Județean de Ambulanță.

„Persoana, de sex masculin, în vârstă de aproximativ 75 ani, a fost scoasă din apă și s-au început manevrele de resuscitare a acesteia de către echipajele medicale de urgență, din păcate fără rezultat, fiind declarat decesul”, au transmis reprezentanții ISU Tulcea.

Cauzele producerii acestui eveniment vor fi cercetate de organele abilitate în acest sens.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*