Un bărbat din Agighiol s-a sinucis cu un asomator de suine

Sediul IPJ Tulcea. FOTO Adrian Boioglu
Sediul IPJ Tulcea. FOTO Adrian Boioglu

Un bărbat din localitatea Valea Nucarilor a ales să se sinucidă într-un mod mai puțin obișnuit. Acesta și-a pus capăt zilelor folosind un asomator, un instrument pe bază de capse pirotehnice, cu care se omoară porcii. 

La data de 9 februarie a, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Valea Nucarilor au fost sesizati cu privire la decesul unui unui bărbat de 69 de ani din localitatea Agighiol.

Surse confidențiale au precizat că victima a fost găsită de către membrii familiei întins pe pat, cu asomatorul lângă el și prezentând o rană deschisă la nivelul craniului.

Trupul neînsuflețit al bărbatului a fost transportat la morgă în vederea efectuării necropsiei. Polițiștii efectuează cercetări pentru lămurirea tuturor împrejurărilor și condițiilor în care a survenit decesul.

În cauza a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*