Un bărbat din Tulcea s-a ales cu un ordin de restricție provizoriu pentru amenințarea soției

Jandarm pregătit de intervenție. FOTO Jandarmeria Tulcea

Jandarmii tulceni au fost solicitați să intervină, miercuri seară, în jurul orei 18.ș30, prin intermediul Serviciului Național Unic pentru Apeluri de Urgență 112, să se deplaseze pe strada Podgoriilor, din municipiul Tulcea, unde o femeie a sesizat faptul că soțul acesteia o amenință cu acte de violență.

„Ajunși la fața locului, jandarmii au identificat o femeie care a declarat faptul că, în momentul în care a ajuns acasă, soțul acesteia, cu care se află în prezent într-un proces de divorț, pe fondul unor neînțelegeri, a amenințat-o cu acte de violență, adresându-i injurii. Totodată, femeia a declarat că nu se simte în siguranță în prezența soțului, care a avut și în trecut un ordin de protecție provizoriu, prin care se dispunea păstrarea unei distanțe minime determinate față de soție, copil și domiciliu”, au precizat reprezentanții Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Tulcea.

Bărbatul a recunoscut că a avut în trecut un ordin de protecție provizoriu, dar, în același timp, a susținut faptul că soția sa i-a adresat injurii, având un comportament neadecvat.

Jandarmii au întocmit pe numele bărbatului actele de sesizare pentru săvârșirea infracțiunii de „Amenințarea”, fiind emis și un ordin de protecție provizoriu de către organele competente, prin care se dispune păstrarea unei distanțe minime determinate față de soție, copil și domiciliu.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*