Un bărbat din Somova s-a ales cu dosar penal pentru refuz de recoltare de probe biologice de sânge

Sediul IPJ Tulcea. FOTO Adrian Boioglu
Sediul IPJ Tulcea. FOTO Adrian Boioglu

În urma unei acțiuni, la volanul unui autoturism, polițiștii tulceni au identificat un șofer care emana halenă alcoolică. Oamenii legii au încercat să afle cât de beat era individul, dar acesta a refuzat să fie testat. 

La data de 5 noiembrie, poliţiştii Serviciului Rutier Tulcea au identificat în trafic un bărbat de 61 de ani, din localitatea Somova, județul Tulcea, în timp ce conducea un autoturism pe strada Galațiului, din localitatea Somova, acesta emanând halenă alcoolică.

La solicitarea poliţiştilor, persoana în cauză a refuzat atât testarea cu aparatul etilotest cât și recoltarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de refuzul sau sustragerea de la prelevarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*