Un bărbat din municipiul Tulcea și-a înjunghiat fostul ginere în urma unui scandal

Ambulanță a SAJ Tulcea la intervenție. FOTO Cătălin Schipor

Polițiștii și Serviciul de Ambulanță al Județului Tulcea au intervenit în după amiaza zilei de 16 februarie la un scandal izbucnit pe raza municipiului Tulcea. În urma acestuia, un bărbat a ajuns la spital, iar celălalt la secția de poliție.  

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Tulcea au fost sesizați în după amiaza zilei de 16 februarie cu privire la faptul că, pe strada Silvestru din municipiul Tulcea, a izbucnit un conflict spontan între doi bărbați.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului, unde au identificat doi bărbați cu vârstele de 21 și 40 de ani, ambii din Tulcea.

Din primele cercetări a rezultat faptul că, între cei doi, între care a existat un grad de rudenie – ginere și respectiv  socru, a izbucnit un conflict spontan. În urma acestuia, bărbatul în vârstă de 40 de ani l-a înjunghiat cu un obiect ascuțit pe cel de 21 de ani. Acesta a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

În prezent se efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor circumstanțelor producerii incidentului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*