Un bărbat din municipiul Tulcea s-a ales cu dosar penal pentru lovirea soției

Jandarm tulcean. FOTO Jandarmeria Tulcea

Jandarmi aflați, marți seară, în jurul orei 19.00, în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au fost solicitați, prin intermediul Serviciului Național Unic pentru Apeluri de Urgență 112, să se deplaseze pe strada Meduzei, din municipiul Tulcea, unde o femeie a sesizat un scandal cu soțul acesteia.

Jandarmii au identificat la fața locului, o femeie care a declarat că, în timp ce se afla în bucătărie, și-a făcut apariția soțul acesteia, care, pe fondul consumului de alcool și a unor discuții în contradictoriu, a început să-i adreseze injurii și amenințări cu acte de violență, toate acestea petrecându-se în prezența celor doi copii minori.

„Văzând că bărbatul continuă cu amenințările, femeia a încercat să apeleze numărul unic pentru apeluri de urgență 112 pentru a solicita sprijin, moment în care soțul acesteia a prins-o cu mâinile de gât, strângând-o cu putere și lăsând-o aproape fără aer. La un moment dat, femeia a reușit să fugă, apelând la sprijinul forțelor de ordine”, au precizat reprezentanți ai IJJ Tulcea.

Având în vedere cele constatate, jandarmii au întocmit pe numele bărbatului actele de sesizare pentru săvârșirea infracțiunii de lovirea sau alte violențe, iar femeii i s-a adus la cunoștință termenul de introducere a plângerii penale prealabile, care trebuie să fie de trei luni din ziua în care persoana vătămată a aflat despre săvârșirea faptei.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*