EXCLUSIV Suspectul crimei din Nifon, un minor în vârstă de 14 ani, a fost reținut de către procurori

Polițiștii tulceni. FOTO Cătălin Schipor

UPDATE

EXCLUSIV Suspectul, un minor în vârstă de 14 ani pe care i-a împlinit în luna decembrie, a fost reținut în după amiaza zilei de 8 ianuarie pentru 24 de ore sub aspectul săvârșirii infracțiunii de loviri cauzatoare de moarte, urmând ca în cursul zilei de 9 ianuarie să fie prezentat instanței de judecată cu propunerea luării unei măsuri preventive.

UPDATE 9 ianuarie:

„Procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Tulcea a  dispus la data de 08.01.2020, începând cu ora 1640, măsura preventivă a reţinerii pe o perioadă de 24 de ore faţă de inculpatul minor M.C., în vârstă de 14 de ani, pentru săvârşirea infracţiunii de lovituri cauzatoare de moarte, din probele administrate până la acest moment, rezultând faptul că în noaptea 07/08.01.2020, pe o stradă din loc. Nifon, com. Hamcearca, jud. Tulcea, inculpatul a aplicat lovituri, în regiunea femurală dreaptă, cu un cuțit, victimei B.M., un consătean în vârstă de 24 de ani, urmare cărora acesta a decedat.

        Astăzi, data de 20.10.2020,  se va  propune judecătorului de drepturi şi libertăți din cadrul Tribunalului Tulcea, arestarea preventivă a inculpatului pe o perioadă de 30 de zile.

Acesta a lovit victima cu un obiect ascuțit zona coapsei și i-a perforat artera femurală, ceea ce a dus la o pierdere mare de sânge într-un timp scurt și ulterior la decesul victimei“, au transmis reprezentanții Parchetului de pe lângă Tribunalul Tulcea.

UPDATE 9 ianuarie 

Parchetul Tribunalului Tulcea a transmis că

„urmare la comunicatul nostru de presa nr. 4/09.01.2020, precizam ca inculpatul M.C. are varsta de 17 ani, nu 14 asa cum s-a transmis din eroare, iar propunerea de arestare preventiva a fost formulata astazi 09.01.2020 catre Tribunalul Tulcea.“

De urmare la comunicatul nostru de presa nr. 4/09.01.2020, precizam ca inculpatul M.C. are varsta de 17 ani, nu 14 asa cum s-a transmis din eroare, iar propunerea de arestare preventiva a fost formulata astazi 09.01.2020 catre Tribunalul Tulcea.

Un scandal izbucnit într-o gospodărie din localitatea Nifon s-a soldat cu decesul unei persoane. Se pare că victima a fost înțepat cu o furcă și a sângerat abundent, echipajului medical fiindu-i imposibil să îl salveze.

Potrivit primelor informații, scandalul a izbucnit în seara de 7 ianuarie, în jurul orei 22.00, în curtea unui localnic din localitatea Nifon. Acesta a fost și cel care a sunat la 112 și a cerut ajutorul, spunând că în urma unui conflict spontan, mai multe persoane s-ar fi agresat fizic și verbal, iar un bărbat  zace într-o baltă de sânge.

Un echipaj medical al Serviciului de Ambulanță Tulcea a ajuns la fața locului a găsit victima în stop cardio – respirator, provocat de o rană ce i-a străpuns artera femurală, reușind să o transporte la Spitalul Județean Tulcea, unde ulterior a decedat însă, din cauza pierderilor mari de sânge.

Se pare că între două grupuri de persoane, nouă la număr, a izbucnit un scandal la barul din sat, iar cel care a sunat la 112, s-a refugiat acasă, dar a fost urmat de toți ceilalți. Aici, scandalul a continuat, iar victima ar fi fost înțepată din spate, cu o furcă, de către fratele celui care a anunțat autoritățile.

Persoanele implicate în incident au fost conduse la postul de Poliție Hamcearca pentru a fi audiate, ulterior cazul fiind preluat de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Tulcea, fiind deschis un dosare de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de loviri sau vătămări cauzatoare de moarte.

 

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*