Un bărbat din Greci care s-a apucat să tragă la țintă într-o carieră, s-a ales cu dosar penal

Comuna Greci, județul Tulcea. FOTO Cătălin Schipor

Un bărbat din Greci care a ieșit la o partidă de vânătoare, s-a oprit într-o carieră din apropiere să tragă la țintă. Ghinionul său a fost că a atras atenția unui echipaj de poliție ieșit în căutarea de braconieri.

Polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase au desfășurat în cursul zilei de 4 aprilie o acțiune pe linia prevenirii braconajului cinegetic, pe raza localității Greci, județul Tulcea, identificând un bărbat de 51 de ani, din comuna Greci, ce ar fi efectuat uz de armă letală fără drept, în perimetrul unei cariere aflată în conservare.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de uz de armă letală fără drept și braconaj cinegetic, arma fiind ridicată în vederea continuării cercetărilor.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*