Un bărbat din Ceatalchioi este dat dispărut după ce barca sa a fost găsită plutind în derivă pe Dunăre

Pompierii caută persoana dispărută. FOTO ISU Delta Tulcea

Un echipaj de salvatori din cadrul Detașamentului de pompieri Tulcea a fost solicitat să intervină pentru căutarea unei persoane posibil dispărute în apele fluviului Dunărea, zona Portului Industrial Tulcea. Pompierii intervin cu 1 ambarcațiune tip SAR.

În dimineața zilei de 15 mai, polițiștii Biroului Județean de Poliție Transporturi Tulcea au fost sesizați cu privire la faptul ca pe fluviul Dunărea, în dreptul localității Patlageanca, o ambarcațiune plutește în derivă.

Din primele verificări efectuate de polițiști, a rezultat că ambarcațiunea aparține unui bărbat de 52 de ani, din comuna Ceatalchioi, care nu a putut fi identificat în zonă.
Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, activitățile de căutare fiind desfășurate împreună cu reprezentanții ISU Tulcea.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Tulcea NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*