Un bărbat de 29 de ani a fost rănit la ieșirea din Isaccea după ce a intrat cu autovehiculul într-un mal de pământ

Ambulanța Tulcea. FOTO Adrian Boioglu
Ambulanța Tulcea. FOTO Adrian Boioglu

Un bărbat în vârstă de 29 de ani a fost rănit joi dimineața, după ce a părăsit carosabilul și a intrat cu un autovehicul într-un mal de pământ, accident având loc la ieșirea din Isaccea.

În dimineața zilei de 18 noiembrie, polițiștii rutieri au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier pe DN 22-E 87.

“Din primele verificări a rezultat faptul că un bărbat în vârstă de 29 de ani, în timp ce conducea un ansamblu format din autoutilitară și o semiremorcă, în timp ce se deplasa pe DN22-E87 (la ieșire din Isaccea către municipiul Tulcea) a pierdut controlul asupra auto, întrând în coliziune cu un mal de pământ din afara părții carosabile”, a transmis Inspectoratul de Poliție al Județului Tulcea.

În urma accidentului a rezultat rănirea conducătorului auto, care poseda permis de conducere și nu se afla sub influența băuturilor alcoolice.

Cercetările continuă pentru lămurirea tuturor circumstanțelor producerii accidentului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*