Un bărbat cu frecvente dispariții de la domiciliul său din Tulcea este căutat de către polițiști

Petre Denisencu, în vârstă de  68 de ani este dat dispărut

Polițiștii tulceni au fost sesizați cu privire la dispariția lui Petre Denisencu, în vârstă de  68 de ani, din municipiul Tulcea.

În dimineața zilei de 13 noiembrie,bărbatul a plecat în mod voluntar de pe raza municipiului Tulcea, fără a reveni până în prezent la adresa de domiciliu. Pentru că a mai plecat și înainte, inițial familia nu s-au alarmat, dar în cele din urmă a decis să facă public cazul.

Semnalmentele bărbatului sunt:

Înălțime 1,75 m, corpolent, ten deschis, păr grizonat.

La data plecării acesta purta pantaloni tip blue jeans, bluză de culoare gri și o șapcă vernil.

Cetățenii care pot furniza orice informații în legătură cu această persoană sunt rugați să contacteze cea mai apropiată unitate de poliție sau să apeleze nr. unic de urgență 112.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*