Un bărbat aflat la pescuit pe brațul Măcin al Dunării s-a înecat în zona localității Peceneaga

Un bărbat aflat la pescuit pe brațul Măcin al Dunării s-a înecat în zona localității Peceneaga. FOTO cu rol ilustrativ

Salvatorii tulceni au fost solicitați să intervină în cursul nopții trecute, în jurul orei 23.00, pentru căutarea unui bărbat de 64 de ani, care fusese dat dispărut în timp ce se afla la pescuit pe malul Dunării, pe Brațul Măcin, în localitatea Peceneaga.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Delta” al județului Tulcea, la fața locului s-au deplasat două echipaje din cadrul Secției de Pompieri Măcin cu o ambarcațiune RIB și un echipaj SMURD, dar și echipaje de la Inspectoratul de Poliție Județean Tulcea. După două ore, căutările au fost sistate, fiind reluate în cursul dimineții de vineri, 29 iulie.

„Trupul bărbatului a fost găsit în apele Dunării, scos la suprafață și predat autorităților. Din păcate, nu prezenta semne vitale. Ancheta a fost preluată de către autoritățile competente”, au transmis reprezentanții ISU Tulcea.

Bărbatul se afla la pescuit împreună cu alți prieteni care au anunțat dispariția acestuia.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*