Un bărbat a suferit o fractură deschisă după ce a intrat cu motocicleta în gardul unei case din Sarinasuf

Accident rutier de motocicletă în localitatea Sarinasuf. FOTO: ISU Tulcea

Salvatorii militari ai Detașamentului de Pompieri Tulcea au fost solicitați să intervină duminică, 13 noiembrie, în ajutorul victimelor unui accident rutier, petrecut, în jurul orei 13.00, în localitatea Sarinasuf.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Delta” al județului Tulcea, o motocicletă pe care se aflau două persoane a părăsit partea carosabilă și a intrat în gardul unei gospodării, conducătorul acesteia, un bărbat în vârstă de 49 de ani, rămânând blocat sub vehicul.

Către locul intervenției a fost dislocat un echipaj din cadrul Detașamentului de Pompieri Tulcea, cu o autospecială de descarcerare cu modul SMURD, și un echipaj cu o autospecială de stingere cu apă și spumă.

„Pompierii au acordat asistență și ajutor echipajului SAJ aflat la locul intervenției, ulterior victima fiind transportată la Spitalul Județean Tulcea, aceasta prezentând fractura deschisă la membrul inferior”, au precizat reprezentanții ISU Tulcea.

De asemenea, salvatorii s-au asigurat ca nu există nici un pericol de izbucnire a unui incendiu.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*