Un bărbat a murit prins sub o auto utilitară, în Cimitirul Nou din Tulcea

Un bărbat a murit prins sub o auto utilitară, în Cimitirul Nou din Tulcea. FOTO ISU Tulcea

Salvatorii tulceni au fost solicitați să intervină miercuri, 23 martie, în Cimitirul Nou din municipiul Tulcea, după ce un bărbat în vârstă de 49 de ani a fost prins sub o autoutilitară.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Delta” al județului Tulcea, la fața locului a fost direcționat de urgență un echipaj de descarcerare, cu trei subofițeri, de la Detașamentul de pompieri Tulcea, care au acționat pentru scoaterea victimei.

În ciuda eforturilor depuse de pompierii militari pentru eliberarea victimei de sub autoutilitară, dar și de către echipajul de la Serviciul Județean de Ambulanță Tulcea, bărbatul de 49 de ani a fost declarat decedat.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*