Un bărbat a murit după ce a căzut de la bordul unei ambarcațiuni, pe brațul Sulina

Polițiști ai Biroului Județean de Poliție Transporturi Tulcea au deschis un dosar de cercetare penală după ce un bărbat de 65 de ani a murit luni, 21 martie, înecat în apele Dunării, după ce căzut de la bordul unei ambarcațiuni.

Potrivit IPJ Tulcea, din primele verificări efectuate la fața locului a reieșit că un bărbat în vârstă de 60 de ani, din Tulcea, în timp ce conducea o ambarcațiune pe brațul Sulina, din cauza valurilor ar fi lovit o geamandură. În urma impactului, un pasager în vârstă de 65 de ani, din Tulcea, a căzut în apele Dunării. Acesta a fost scos din apă și dus la mal de către conducătorul ambarcațiunii și celălalt pasager și a fost resuscitat de către un echipaj medical, însă nu a răspuns manevrelor de resuscitate, fiind declarat decesul.

Conducătorul ambarcațiunii deținea certificat de conducător ambarcațiune de agrement și nu se afla sub influența băuturilor alcoolice.

În cauză, a fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă. În continuare, polițiștii efectuează verificări în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor cauzelor și circumstanțelor producerii incidentului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*