Un bărbat a furat din florile plantate în zona Lacului Ciuperca din municipiul Tulcea

Pentru florile furate a plătit o amendă de 200 de lei. FOTO Primăria Tulcea

Un tulcean a fost atât de impresionat de modul cum a fost decorată zona Lac Ciuperca încât a ținut morțiș să își facă și el la fel acasă. Numai că nu a vrut să cheltuie prea mult și a ieșit la furat.

În dimineața de 20 august, în jurul orei 9.50, o patrulă a Poliţiei Locale l-a surprins pe un localnic, B.M., în vârsta de 66 de ani, care tocmai terminase de jumulit un răzor de Ageratum Mexicanum, din jurul morii de vânt, şi încărcase florile pe portbagajul bicicletei.

A fost condus la sediul Poliției Locale, unde a fost amendat cu suma de 200 de lei, conform art.31, lit.b, din H.C.L. nr 279/2009. De suma aceasta ar fi putut cumpăra 7-8 ghivece cu Ageratum Mexicanum.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Tulcea NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*