Un bărbat a fost găsit înecat în canalul Enisala

Nu s-a mai putut face nimic pentru bărbatul înecat. FOTO ISU Delta Tulcea

Pompierii și un echipaj al Serviciului de Ambulanță Tulcea au fost solicitați pentru a interveni la o persoană găsită înecată pe canalul Enisala.

La fața locului a fost trimis un echipaj de la stația de pompieri Babadag a ISU Delta Tulcea, format din cinci subofițeri, o autospecială și o barcă pneumatică. Când au ajuns pompierii, victima fusese scoasă de martori, iar un echipaj medical al SAJ Tulcea ajuns la locul solicitării a început manevrele de resuscitare, dar nu au reușit să îi pornească cordul.

Victima a fost identificată în persoana unui localnic în vârstă de 67 de ani. Polițiștii au deschis o anchetă în acest caz.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*