Un bărbat a ajuns în arest după o agresiune sexuală asupra unei fete de 10 ani. Fapta a avut loc într-un gang din Tulcea

Un bărbat a ajuns după gratii după o agresiune sexuală asupra unei fete de 10 ani, iar fapta s-a petrecut într-un gang din Tulcea.

Potrivit Parchetului de pe lângă Judecătoria Tulcea, în evidenţele Parchetului de pe lângă Judecătoria Tulcea a fost înregistrată cauza penală  privind pe inculpatul C.S, cercetat  pentru săvârșirea, în stare de recidivă postcondamnatorie a unei infracțiuni de agresiune sexuală, asupra unei minore în vârstă de 10 ani.

„Probatoriul administrat în cauză a relevat faptul că în cursul lunii februarie 2024 în timp ce se afla în zona pieței ,,Sf. Gheorghe,, din Tulcea, inculpatul C.S. a ademenit o minoră în vârstă de 10 ani într-un gang izolat din acea zonă iar apoi, prin constrângere și prin promisiunea oferirii unei sume de bani, a obligat victima să îl pipăie pe inculpat în zona organului genital.
Întrucât fapta inculpatului prezintă un grad ridicat de pericol social pentru ordinea publică, la data de 30.05.2024 procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Tulcea au formulat o propunere de arestare preventivă a inculpatului, propunere ce a fost însuşită de Judecătorul de drepturi şi libertăți din cadrul Judecătoriei Tulcea iar inculpatului i-a fost emis un mandat de arestare pe o durată de 30 de zile” – Parchetul de pe lângă Judecătoria Tulcea.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*