Un băiat de 17 ani din Slava Cercheză a fost dat dispărut după ce a plecat din imobilul din Mamaia unde locuiește fără forme legale

Un băiat de 17 ani din comuna Slava Cercheză a fost dat dispărut după ce a plecat din imobilul din Mamaia unde locuiește fără forme legale.

Potrivit IPJ Constanța, la data de 3 aprilie, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Constanța – Poliția Stațiunii Mamaia au fost sesizați cu privire la plecarea voluntară a minorului Platon Cristian, de 17 ani, din comuna Slava Cercheză, județul Tulcea.

La data de 3 aprilie, în jurul orei 12.00, acesta a părăsit în mod voluntar imobilul din stațiunea Mamaia, unde locuiește fără forme legale, fără a reveni până în prezent.

Platon Cristian are 1,78 m înălțime, 78 de kilograme, ochi albaștri, păr blond, scurt.

La data plecării era îmbrăcat cu pantaloni de culoare neagră, tricou alb și purta încălțăminte de culoare gri.

Cetăţenii care pot furniza orice informaţii în legătură cu această persoană sunt rugaţi să contacteze numărul unic pentru apeluri de urgență 112 sau Dispeceratul I.P.J. Constanța, tel. 0241.611.364.

Băiatul dispărut

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*