Un autotren s-a răsturnat pe DJ 222F, între localitățile Peceneaga și Ostrov

Autotrenul s-a răsturnat parțial pe șosea. FOTO IPJ Tulcea

Șoferul unui TIR a fost rănit după ce mastodontul pe care îl conducea a scăpat de sub control și s-a răsturnat pe un drum județean din Tulcea.

Accidentul a avut loc în dimineața zilei de 15 ianuarie când, potrivit reprezentanților IPJ Tulcea, un bărbat în vârstă de 38 de ani, din București,  conducea un ansamblu camion și semiremorcă pe DJ 222F, Peceneaga – Ostrov. Acesta nu ar fi adaptat viteza la condițiile de drum, a pierdut controlul asupra direcției și s-a răsturnat.

În urma accidentului a rezultat rănirea conducătorului auto, care a fost transportat la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.
Cercetările continuă pentru lămurirea tuturor circumstanțelor producerii accidentului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*