Un armean de 80 de ani, rănit ușor într-un accident rutier petrecut în județul Tulcea

Armean de 80 de ani, rănit ușor într-un accident rutier petrecut pe DN 22. FOTO ISU Tulcea

Salvatorii din cadrul Secției de Pompieri Măcin au intervenit sâmbătă, 30 octombrie, pentru asigurarea măsurilor PSI, în urma unui accident rutier produs pe DN 22, între localitățile Luncavița și Văcăreni.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Delta” al județului Tulcea, la fața locului s-au deplasat un echipaj de salvatori cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, precum și o ambulanță SAJ. În accident a fost implicat un autoturism, în care se afla doar conducătorul auto.

„Bărbatul, cetățean armean, în vârstă de 80 de ani, conștient și cooperant, a fost asistat medical, ulterior a refuzat transportul la spital. Pompierii au asigurat măsuri de prevenire și stingere a incendiilor, prin deconectarea bornelor bateriei autoturismului”, au transmis reprezentanții ISU Tulcea.

Cauzele și circumstanțele producerii acestui accident sunt cercetate de reprezentanții instituțiilor abilitate în acest sens.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*