Un alt ucrainean a fost găsit pe malul românesc la Dunării cu hainele în brațe

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au depistat, în apropierea frontierei de stat, o persoană de cetățenie ucraineană, care a intrat ilegal în România.

În dimineața de 16 septembrie, în jurul orei 06.30, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Pardina au depistat, în zona localităţii de frontieră Plaur, un bărbat vorbitor de limba de rusă care se deplasa, pe jos, în apropierea malului Dunării, spre interiorul ţării.

Bărbatul nu poseda documente de identitate asupra sa, iar poliţiştii de frontieră au continuat verificările şi au stabilit că cel în cauză este cetăţean ucrainean, se numeşte P.S. si are 26 de ani. Tânărul a declarat că a trecut fluviul Dunărea înot, ajutându-se de un buştean, deoarece dorea să își caute un loc de muncă în țara noastră.

În cauză, poliţiştii de frontieră au întocmit actele premergătoare cercetării penale pentru săvârşirea infracţiunii de trecere ilegală a frontierei de stat şi a fost predat autorităţilor din Ucraina, în vederea continuării cercetărilor şi dispunerii măsurilor legale ce se impun.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*