Un adolescent și un minor din Babadag au dat mai multe spargeri de locuințe în Ceamurlia de Sus

Suspecții au fost prinși de către polițiști. FOTO (ilustrativ) Cătălin SCHIPOR

În urma a cercetărilor în cazul comiterii a cinci infracțiuni de furt din anexele locuințelor, polițiștii Posturilor de Poliție Baia și Stejaru, au identificat suspecții, fiind vorba de doi tineri, dintre care unul minor.

Suspecții, de 16 și 18 ani sunt din Babadag și potrivit reprezentanților IPJ Tulcea, au comis faptele pe raza localității Ceamurlia de Sus.

Astfel, în perioada iunie-iulie, suspecții în cauză ar fi pătruns în patru locuințe situate pe raza localității Ceamurlia de Sus, de unde ar fi sustras mai multe obiecte de uz gospodăresc, în valoare de aproximativ 1.000 de lei.

Bunurile au fost recuperate în proporție de 80% și predate persoanelor vătămate.

Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Tulcea NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*