Un adolescent a fost snopit în bătaie în Parcul Copiilor din Tulcea, de un luptător MMA

Adolescentul a fost grav lovit în față. FOTO Facebook

Un adolescent din Tulcea a fost bătut în plină stradă de un individ, practicant al unui sport de contact. Doar o minune a făcut să nu se repete situația din Mangalia unde, un băiat este în moarte clinică după ce a fost la fel bătut pe stradă de un individ, practicant al unui sport ce se practică în ring.

Incidentul a avut loc în cursul zilei de 26 februarie, în Parcul Copiilor din municipiul Tulcea.

„A fost bătut un minor de 16 ani… bătăușul T.A. așa zis mare luptător MMA. Întreb antrenorii, nu le explică că furia și-o pot manifesta doar în sala de antrenament și în timpul meciurilor… cum  să bați un minor de 16 ani până acesta ajunge la spital“, sună postarea făcută de Ciui Carmen pe un grup de Facebook.

La IPJ Tulcea nu a fost depusă o plângere în acest sens, dar polițiștii s-au autosesizat în urma imaginilor cu victima postate pe internet.

„Urmare a imaginilor apărute în mediul on-line privind incidentul din zona Parcului Orășelul Copiilor, din municipiul Tulcea, soldat cu vatamarea unui minor, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Tulcea s-au sesizat din oficiu, în vederea efectuării de cercetări, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de loviri și alte violențe“, au precizat reprezentanții IPJ Tulcea.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*