Turiști germani ajutați de polițiștii de frontieră tulceni să ajungă în siguranţă în Periprava

Turiști salvați din apele Dunării de polițiștii de frontieră din Sulina. FOTO cu rol ilustrativ

Doi tineri turiști germani, obosiți și deshidratați, aflați în imposibilitatea continuării călătoriei, au fost ajutați, duminică, de polițiștii de frontieră să ajungă în siguranță în Periprava.

Potrivit Gărzii de Coastă, duminică după-amiază, în jurul orei 17.00, poliţiştii de frontieră din Chilia au fost informați de către un turist despre faptul că doi tineri, aflați pe malul drept al brațului Cernovca, au strigat după ajutor într-o limbă străină.

„Imediat, polițiștii de frontieră s-au deplasat la fața locului, cu ambarcațiunea MAI 4079, unde au găsit și identificat doi tineri cetăţeni germani, în vârstă de 25, respectiv 26 ani. Cei doi au declarat că sunt turişti şi se deplasau dinspre Chilia către localitatea Periprava, însă din cauza faptului că se simţeau obosiţi și erau deshidrataţi, au constatat că nu mai pot ajunge la destinaţie şi urmează să se întunece, cerând astfel ajutor”, au precizat reprezentanții Gărzii de Coastă.

Cei doi au fost transportați în siguranţă localitatea Periprava.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*