Tulcenii vor primi căldură cu porția, a decis Energoterm

calorifer caldura agent termic
Tulceni fără apă caldă și căldură din cauza unei avarii

Energoterm S.A. a anunțat că, având în vedere prognoza meteo pentru perioada următoare, când se anunță temperaturi ridicate – care vor ajunge și chiar depăși 18 grade C pe timpul zilei, s-a luat decizia că, începând cu data de 4 aprilie se va opri furnizarea energiei termice pentru încălzire între 10:00-18:00.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*