Tulcenii vor avea parte de un program deosebit de ziua Unirii Principatelor Române

Afișul spectacolului “Uniți în cuget și-n simțiri. Hai să-ntindem hora mare!”

Piața Civică din Tulcea este gazda spectacolului “Uniți în cuget și-n simțiri. Hai să-ntindem hora mare!”, spectacol ce va avea loc pe 24 ianuarie, începând cu ora 10.30.

Spectacolul este dedicat împlinirii a 160 de ani de la Unirea Principatelor Române și este organizat de către Consiliul Județean Tulcea, Primăria Municipiului Tulcea și Ansamblului Artistic „Baladele Deltei”. La acest eveniment sunt invitați: Laura Olteanu, Nicoleta Voicu, Georgeta Nichifor, Laura Feraru, Laura Mocăniță, Gheorghe Turda, Gheorghe Roșoga. Își dau concursul Costel Atanasof, Ansamblul Artistic “Baladele Deltei”, Ansamblul Folcloric “Dorulețul” și Grupul Coral “Cantus Libera”.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*