Tulcenii sunt rugați să își mute mașinile pentru a nu mai bloca accesul utilajelor de deszăpezire

Mașinile tulcenilor parcate la întâmplare au făcut imposibil accesul utilajelor. FOTO Facebook/Andaluzia Luca

Autoritățile locale tulcene spun că încă din noaptea de 26 spre 27 februarie, pe străzile municipiului au fost dislocate toate utilajele, s-a împrăștiat sare, însă ninsoarea și viscolul s-au oprit abia spre dimineață. Până la oprirea acestora, viscolul a așezat zăpada la loc în spatele utilajelor,

În cursul zilei de marți 27 februarie, s-a intervenit în toate cartierele orașului, însă intervenția a fost anevoioasă datorită faptului că pe anumite străzi au fost mașini parcate necorespunzător, ceea ce a dus la imposibilitatea utilajelor de a interveni. 

„Ca exemplu, pe străzile Florilor sau Sofia Nădejde utilajele nu au mai putut înainta datorită unor mașini parcate de-a curmezișul. Lama cu care se intervine are între 2,5-3m lățime și, mai ales pe străzile înguste, parcarea mașinilor necorespunzător îngreunează intervenția utilajelor. Urmează un cod portocaliu de mai mare intensitate, așa cum ne avertizează ISU, motiv pentru care vă sfătuim să renunțați, pe cât posibil, la uzitarea autoturismelor personale și să apelați la mijlocul de transport in comun care, la această oră, funcționează la capacitate maximă. Vă mulțumesc tuturor celor care ați dat dovadă de spirit civic și nu ați ezitat să puneți mână pe lopată și să deszapeziti trotuarul din față casei sau blocului în care locuiți“, a transmis Andaluzia Luca, viceprimarul Tulcei. 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*