Tulcenii sunt invitați să își spună părerea cu privire la un proiect de reabilitare rutieră

Intrarea în municipiul Tulcea. FOTO Cătălin Schipor

Municipiul Tulcea, titular al proiectului „Reabilitare strada Victoriei – tronson cuprins între sensul giratoriu strada Isaccei – Spitalului și strada Podgoriilor” , anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către Agenția pentru Protecția Mediului Tulcea , prin continuarea procedurii privind emiterea aprobării de dezvoltare, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului pentru proiectul propus a fi amplasat în Tulcea, str. Victoriei, nr. 94-99, județul Tulcea.

Proiectul deciziei de încadrare și motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul APM Tulcea din str. 14 Noiembrie, nr.5, în zilele de luni până joi între orele 08.00 – 16.30 și vineri între orele 08.00 – 14.00, precum și la următoarea adresă de internet http://apmtl.anpm.ro .

Publicul interesat poate înainta comentarii/observații la proiectul deciziei de încadrare în termen de 5 zile de la data publicării prezentului anunț.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Tulcea NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*